Innovatív társasházkezelés, társasházmenedzsment

A társasházak az urbanizációs (városiasodás) folyamat szerves részeiként tarthatók számon. A társasházak teszik lehetővé a városi élet(mód) fenntartását, mivel ebben a nem-természetes – kizárólag az ember keze munkáját jelölő – környezetben kevésbé tűnik megvalósíthatónak az, hogy minden egyén, illetve család saját kertes ingatlannal rendelkezzen.

Mivel a társasház az ingatlantípusok közös tulajdonban lévő kategóriájához sorolhatók, így nyilvánvalóan az erre az épületformára vonatkozó jogszabályok szerint szükséges eljárni. A jogi megoldások keretében érvényesülnie kell mind a társasháznak mint egységes, közös tulajdonnak, mind pedig a társasházi tulajdonosok egyéni érdekeinek.

A korszerű társasházi élet fenntartásához, a lakók (társasházi tulajdonosok) közös ügyeinek menedzseléséhez, valamint a folyamatok precizitása, gördülékenysége érdekében érdemes igénybe venni a társasházkezelő cég szolgáltatásait.

Cégünk szakszerű megoldásokat, átláthatóságot, megbízható könyvelést és éves beszámolókat biztosít ügyfelei számára.

Joggal merülhet fel a kérdés, mely szerint: mi számít innovatív megoldásnak a konvencionális társasházkezelői módszerek mellett? A modern társasházkezelői megoldások keretében a hagyományosnak minősülő eljárások – mint a közgyűlések megszervezése, kintlévőségek behajtása – helyhez jut a felújítási munkálatok koordinálása is. Mindemellett pedig a 21. századi társasházkezelés során hangsúlyossá válik a társasházakat érintő pályázati pénzek nyerése, az esetleges hibák hatékony elhárítása, kiküszöbölése, valamint a folyamatban lévő jogviták lezárása egyaránt.

A hatékonynak titulálható társasházkezelés elengedhetetlen elemeként tartható számon a megfelelő képzettséggel és tapasztalattal rendelkező szakemberekkel való együttműködés. Cégünknél, a MEROPOLISZ Társasházkezelőnél olyan szakembereket biztosítunk a különféle társasházmenedzselési feladatok ellátására, akik jártasak a könyvelés, a társasházkezelés, a közgazdaság, a jog, valamint a műszaki tevékenységek világában.

Számunkra kulcsfontosságú, hogy hozzánk forduló ügyfeleinket a társasházkezelés procedúrájában azonnali és komplex problémamegoldásban részesítsük. A precizitás, az átláthatóság, a jogszerűség és a felelős munkavégzés nálunk garantált.