Rólunk

Bővebben

A METROPOLISZ Társasházkezelő fő tevékenysége a társasházkezelés. Munkatársaink kiemelkedő szakértelemmel rendelkeznek mind a társasházak könyvelését, kezelését vagy a jogi hátterét illetően. Csapatunk tagjai között közgazdász, jogász , mérlegképes könyvelő és műszaki végzettségű szakemberek foglalnak helyet.

Kezelt társasház

Nyertes pályázat

Elégedett ügyfél

Felújítás

Együttműködés a partnerekkel

Cégünk azért jött létre, hogy megreformálja, azt a kialakult tévhitet, miszerint egy társasház kezelését csak “idős szakik” tudják ellátni, illetve csak azok a” jó közös képviselők”.     

 A METROPOLISZ létrehozása 5 éves szakmai tapasztalaton, megannyi társasházkezelés során szerzett gyakorlaton és jogi ügy ellátásán alapul. Alapelvünk, hogy fiatalos lendülettel, a megszerzett szakértelem és jártasság mellett, olyan minőségi szolgáltatást biztosítsunk a kezelt  társasházaknak, amivel eddig nem látott módon tudnak fejlődni. Hisszük, hogy a mai világban egy társasház kezelése magában foglalja a felmerülő problémák azonnali szakszerű megoldását, a legjobb szakemberek biztosítása mellett, a jogi környezetben való jártasságot és a pályázatokon való aktív részvételt.  

Cégünk nemcsak a “megszokott” közös képviselői feladatokat látja el, hanem annál jóval többet. Társasházkezelő cég vagyunk, ami azt jelenti hogy a társasházak kezelésén, közgyűlések összehívásán, kintlévőségek behajtásán felül, a felújítási munkák menedzselése is a mi hatáskörünkbe tartozik. Munkánk segítségével 21. századi társasházzá alakítjuk a társasházakat, megoldjuk az évek óta fennálló problémákat, lezárjuk a jogvitákat ,behajtjuk a kintlevőségeket és pályázati pénzeket nyerünk házaink számára, hogy biztosítani tudjuk a fejlődést.   

A biztos működés egyik alapja a pontos precíz könyvelés és éves beszámolók elfogadása, ebben mérlegképes könyvelőnk segít társasházainknak. Az átláthatóság elvét szem előtt tartva a Netház programon keresztül minden tulajdonosnak betekintést engedünk saját folyószámlájába igény esetén. Hatalmas előny, hogy a biztos jogi háttérnek köszönhetően, idejében fel tudunk lépni a kintlévőségek behajtása kapcsán, illetve megspóroljuk a társasházaknál a jogi konzultáció munkadíját. Legyen szó hibaelhárításról, felújításról az évek során szerzett rutin alapján, csakis az általunk legjobbnak ítélt szakemberekkel dolgozunk együtt.   

 

Büszkék vagyunk rá, hogy a Társasházaink évről évre fejlődnek és elégedett tulajdonosokkal találkozunk, akik megerősítenek bennünket abban, hogy a Társasházuk valóban úgy fejlődik, mint egy METROPOLISZ. 

 

Munkatársaink

Ügyvezető
Közgazdász végzettségű ügyvezetőnk a számok világában érzi magát igazán komfortosan. Határozott, céltudatos vezetőként menedzseli társasházaink és cégünk tevékenységeit és ami a legfontosabb igyekszik mindig a lakók rendelkezésére állni.

Mérlegképes könyvelő
Mindig mosolygós mérlegképes könyvelőnk, több mint 25 éves releváns szakmai tapasztalattal rendelkezik társasházi könyvelés terén. Precíz pontos munkájának köszönhetően társasházaink könyvelése mindig naprakész, az átláthatóság és hatékony működés érdekében. Cégünknél csakis a legkorszerűbb könyvelési programmal a Netházzal dolgozik, amibe a lakók is betekintést nyerhetnek.  Segítőkészsége miatt,  kezelt társasházainknál hamar a lakók kedvence lett.

Ügyvéd
Partnereink között foglal helyet az ügyvédünk, aki kedvezményes áron dolgozik a társasházainknál, legyen szó akár alapító okiratról elkészítéséről, akár adásvételi vagy ajándékozási szerződés elkészítéséről.

Operatív vezető
Operatív vezetőnk Társasházi joggal foglalkozó jogász, aki szakértő a társasházaknál felmerülő jogi problémákat illetően, ami hatalmas előny társasházkezelésben. Vezetőként intézi a társasházak összes ügyét, mind a behajtást, mind a felújítási munkákat illetően, emellett a kezelt házak esetén igyekszik minden jogi problémát orvosolni és nem utolsó sorban a lakókkal jó kapcsolatot ápol, azok bármikor bátran fordulhatnak hozzá.

Műszaki referens
Cégünk munkatársai továbbá a műszaki referenseink, akik mind építészeti, mind gépészeti ismeretekkel rendelkeznek. A Társasházainknál elvégzendő munkákra vonatkozóan egy fontossági listát készítenek, mely listát a lakók rendelkezésre bocsátunk. Javaslatot tesznek, a szakemberekre vonatkozóan, megvizsgálják az árajánlatokat, azokat kiértékelik.

A METROPOLISZ segítségével a társasházkezelés könnyebb és hatékonyabb lesz!